X

Voorkeurswoningen

Jouw voorkeuren

Dit zijn je huidig geselecteerde voorkeurswoningen (Je kunt maximaal 8 voorkeurswoningen doorgeven). Je kunt nu inloggen als je al een account hebt, registreren als je nog geen account hebt of nog één voorkeurswoning toevoegen. De inschrijving gaat verder in je online dossier, de geselecteerde voorkeuren worden automatisch toegevoegd.

Klaprozenweg 36 49

Type: A11 Segment: Non-regulated. D
(Lees hier meer over de voorwaarden)
Huur excl. servicekosten: € 1485 p/mnd

Omschrijving

Dit appartement is alles wat je van een 3-kamerappartement mag verwachten. Een heerlijke woonkamer met open keuken, een buitenruimte en maar liefst twee slaapkamers.

Zowel de keuken als de badkamer zijn volledig ingericht en klaar voor direct gebruik. Profiteer onder meer van een inductie kookplaat, oven met magnetronfunctie, inbouwkoelkast met vriesvak en een geïntegreerde vaatwasser.

Dit appartement wordt verhuurd met verplichte afname van een parkeerplek. De kosten voor de parkeerplek bedragen € 125,- pm, exclusief € 10,- servicekosten pm. Het appartement is voorzien van een separate berging in de onderbouw.

Specificaties

Status
Gereserveerd
Woonoppervlak
47.00 m2
Kamers
3
Slaapkamers
2
Buitenruimte
Ja
Verdieping
7
Servicekosten
n.t.b.
Prijs
€ 1485 p/mnd

Alle getoonde afbeeldingen zijn ter illustratie en niet per se een weergave van de feitelijke situatie. Aan deze afbeeldingen - en alle andere informatie op deze website - kunnen geen rechten worden ontleend.