X

Voorkeurswoningen

Jouw voorkeuren

Dit zijn je huidig geselecteerde voorkeurswoningen (Je kunt maximaal 8 voorkeurswoningen doorgeven). Je kunt nu inloggen als je al een account hebt, registreren als je nog geen account hebt of nog één voorkeurswoning toevoegen. De inschrijving gaat verder in je online dossier, de geselecteerde voorkeuren worden automatisch toegevoegd.

Rocycle komt naar IVY!

Dat er plek is voor commerciële ruimtes op de begane grond in IVY was al bekend, maar nu kunnen we ook meer vertellen over wat er daadwerkelijk gaat komen.

Hip, trendy en dus helemaal in: Rocycle! In één van de commerciële ruimtes binnen IVY kan jij je straks in het zweet werken. Rocycle is namelijk een vorm van spinning of indoor cycling, alleen dan nóg intensiever. Het werd in 2015 opgericht in Amsterdam en is inmiddels ook gevestigd in Utrecht, Rotterdam, Keulen, Berlijn en Hamburg. In IVY komt de 5e vestiging van Rocycle in Amsterdam! Rocycle is bedoeld voor iedereen: van alle achtergronden, fitnessniveaus en voor alle redenen. En dat gewoon onder jouw toekomstige woning? Let’s rocycle!

Bekijk meer informatie over rocycle op www.rocyclestudios.com