Ontdek de hotspots in Noord

In IVY ben je onderdeel van Amsterdam-Noord. Een stadsdeel in beweging met populaire hotspots en onontdekte pareltjes. Voor de nieuwkomers een kleine introductie van hotspots die je niet mag missen.

Pllek
Lekker chillen op het strand. Strand? Jazeker. Pllek is een restaurant en stadsstrand in één. Vooral in de zomer populair om heerlijk met de voeten in het zand te genieten van de zon, de stad, lekker eten én een drankje. 

IJver
Een restaurant met een prachtig zonnig terras. De industriële inrichting maakt het helemaal af en past perfect bij Amsterdam-Noord. Hou vooral ook de agenda in de gaten, want hier vinden regelmatig leuke evenementen plaats. Bij IJver worden seizoensgerechten en bier geserveerd. Wat wil een mens nog meer?

Klaproos
Liefhebber van pizza? Dan is Klaproos een absolute aanrader. De beste pizza’s van Noord? Zou zomaar kunnen!

Café de Ceuvel
Havencafé met hippe kunst. Een speeltuin voor innovatie en creativiteit. Hier is altijd iets leuks en origineels te doen en iedereen is welkom. Klinkt goed, toch?

Het lijstje wordt te lang voor alle hotspots in Noord. Onze tip? Ontdek het zelf. Noord is fantastisch en je raakt er niet uitgekeken. Veel plezier!