X

Voorkeurswoningen

Jouw voorkeuren

Dit zijn je huidig geselecteerde voorkeurswoningen (Je kunt maximaal 8 voorkeurswoningen doorgeven). Je kunt nu inloggen als je al een account hebt, registreren als je nog geen account hebt of nog één voorkeurswoning toevoegen. De inschrijving gaat verder in je online dossier, de geselecteerde voorkeuren worden automatisch toegevoegd.

MIDDENHUUR AWARD

Jaarlijks wordt de Middenhuur Award uitgereikt aan toonaangevende projecten die betaalbaarheid combineren met hoge kwaliteit. Dit jaar werden 25 nieuwbouwprojecten van gerenommeerde vastgoedpartijen genomineerd. IVY behoorde tot de drie finalisten op de uitreiking door Minister de Jonge tijdens de PROVADA in de Amsterdamse RAI. Er is veel behoefte aan middeldure huurwoningen. Deze woningen zijn belangrijk om doorstroming op de woningmarkt in gang te zetten. Bijvoorbeeld voor starters en doorstromers die niet in aanmerking komen voor een sociale huurwoning en niet kunnen of willen kopen.

De onafhankelijke jury en de minister complimenteerde in haar beoordeling IVY voor:

  • Het combineren van een hoogwaardig iconisch ontwerp met een innovatief, inclusief concept en zeer ambitieuze duurzame standaarden.
  • Voor het hoog scoren op de sociale factoren van ESG met de succesvolle integratie van appartementen voor verschillende doelgroepen in alle prijssegmenten, inclusief woningen voor mensen in nood.

We zijn trots en dankbaar voor deze eervolle nominatie. Gefeliciteerd naar alle betrokkenen!