X

Voorkeurswoningen

Jouw voorkeuren

Dit zijn je huidig geselecteerde voorkeurswoningen (Je kunt maximaal 8 voorkeurswoningen doorgeven). Je kunt nu inloggen als je al een account hebt, registreren als je nog geen account hebt of nog één voorkeurswoning toevoegen. De inschrijving gaat verder in je online dossier, de geselecteerde voorkeuren worden automatisch toegevoegd.

IVY WORDT ZICHTBAAR

De voorbereidingen op de bouwlocatie zijn afgerond en inmiddels wordt IVY zichtbaar voor de buurt. Op de hoek waar de Klaprozenweg en de Klimopweg elkaar ontmoeten zijn bouwvakkers aan het werk om Amsterdam-Noord een nieuw icoon te bezorgen. De eerste bouwlagen krijgen vorm, nog even en IVY is niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Wat kunnen we verwachten van IVY? Het gebouw wordt 13 verdiepingen hoog en bestaat uit vier verschillende delen: elk met een eigen invulling en/of functie. In het hoogste gedeelte komen alleen appartementen, in andere delen is ook plek voor commerciële invullingen en gezamenlijke ruimtes. Denk aan een wasserette, een overdekte fietsenstalling en meer. Doordat IVY naar boven toe smaller wordt, kent het gebouw unieke en ruime balkons op meerdere verdiepingen. Heerlijke buitenruimtes en daarnaast ook veel groen in de vorm van binnen- én buitentuinen en een groene gevel.

In IVY komen 157 appartementen voor sociale huur, middenhuur en de vrije sector. De sociale huur appartementen zijn studio’s en ideaal voor jongeren die graag een eigen plekje hebben in Amsterdam. Een plekje centraal gelegen in het bruisende Amsterdam-Noord. Niet ver van de Noord-Zuidlijn en naast het hippe en populaire NDSM-gebied. De 2- en 3-kamerappartementen in de vrije sector en middenhuur zijn bij uitstek geschikt voor koppels en kleine of jonge gezinnen die houden van het leven in de stad.