X

Voorkeurswoningen

Jouw voorkeuren

Dit zijn je huidig geselecteerde voorkeurswoningen (Je kunt maximaal 8 voorkeurswoningen doorgeven). Je kunt nu inloggen als je al een account hebt, registreren als je nog geen account hebt of nog één voorkeurswoning toevoegen. De inschrijving gaat verder in je online dossier, de geselecteerde voorkeuren worden automatisch toegevoegd.

Een nieuw beeld van IVY

We moeten nog even wachten tot IVY daadwerkelijk Amsterdam-Noord een nieuw gezicht geeft. Toch kunnen we dankzij nieuwe impressies een nog beter beeld krijgen van wat het gebouw straks toevoegt aan de buurt. 

Op de begane grond brengt IVY levendigheid met onder meer horeca in de punt aan de kant van de Klimopweg. Dit is de ideale plek om een drankje te doen met enerzijds het leven op straat en anderzijds het groen van beplanting. Maar ook de buitenruimtes op de verdiepingen zijn duidelijk zichtbaar. Vanwege de gelaagdheid van het gebouw vind je op meerdere plekken heerlijke ruimtes in de open lucht om te ontspannen.

Ook is goed te zien op deze nieuwe impressies dat het gebouw uit meerdere delen bestaat. Het hoge deel met het prachtige uitzicht en de lagere delen met aan de ene kant de studio’s en aan de andere kant meerdere soorten appartementen.

Hoewel de impressies bijna levensecht zijn, kunnen we niet wachten tot we daadwerkelijk IVY kunnen bewonderen op deze unieke locatie in Amsterdam-Noord.