X

Preferences

Your preferences

These are your currently selected preferences. If you already have an account you can now log in. Please register if you don't have an account yet. The subscription will continue within your online account. The selected preferences will automatically be added.

Rental calculator

CALCULATE WHAT YOUR
MAX RENT IS

Wat kan ik maximaal huren?

Type huurder
0,00
0,00
0,00

Het minimale inkomen om een woning te huren is € 40.024,-

0,00
0,00
0,00
0,00

Het minimale inkomen om een woning te huren is € 40.024,-

0,00

Maximaal huurbedrag

Wat kan ik huren?

Je kunt een woning huren tot maximaal het hierboven genoemde huurbedrag per maand. Dit bedrag is exclusief servicekosten en overige kosten, zoals de huur van een parkeerplaats. Soms gelden er aanvullende gemeentelijke eisen of is er een afwijkende situatie van toepassing. Bijvoorbeeld indien er uitsluitend sprake is van eigen vermogen. In dergelijke gevallen of als je niet helemaal uitkomt, dan helpt onze vastgoedmanager of verhuurmakelaar je graag bij het bepalen van het passende huurbedrag.

Vaststelling gezamenlijk rekeninkomen

Het gezamenlijk rekeninkomen is gelijk aan de optelsom van de rekeninkomens van beide partners, mits één van de rekeninkomens minimaal 70% of meer van dat gezamenlijk rekeninkomen bedraagt. Is dat niet het geval, dan delen wij uitsluitend het hoogste rekeninkomen van de beide partners door 70%.

De uitkomst van die som wordt vervolgens gehanteerd als het gezamenlijk rekeninkomen, waarmee de maximale huurprijs wordt bepaald.